Madpakke ideer - Sandwich

London tur-retur

Her i foråret var min familie og jeg i London over en forlænget weekend. London er en helt igennem fantastisk by som jeg ville elske at lære bedre at kende. Her kommer en række med nogle af mine ynglingsbilleder fra turen.

IMG_3861 IMG_3455
Jeg bliver altid meget fascineret af udsigten fra et fly, og det resulterer som oftes i en fyldt iphone…

IMG_3476 IMG_3477
I Urben outfitters har de de fedeste ting, og jeg faldt over et par LP’er jeg var helt vild med. Desværre ejer jeg ikke en LP afspiller, men overvejede at købe dem alligevel, bare for udseendets skyld:D

IMG_3633 IMG_3616

Vi boede tæt på Notting Hill, hvor vi en dag osede på et fantatisk marked! Der er virkelig smukt, og det kan varmt anbefales at tage en tur forbi ved markedstid.

IMG_3537 IMG_3582

IMG_3765 IMG_3817                                                    Vi besøgte også saint Paul’s cathedral som er en stor smuk kirke, den brittiske kongefamilie bruger. For at slutte ferien af, tog vi en gang After noon tea på et hotel i nærheden. Jeg var især vild med scones’ne og den lækre the.

Har du nogle ønsker til hvad jeg kan kaste mit lys på næste gang, må du meget gerne skrive det i kommentaren nedenunder.

Tak fordig du kiggede med!

-Kirstine

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Madpakke ideer - Sandwich